VIGSEL

Capri är den perfekta platsen för vigsel, bröllop och förlovning, det blir inte mer romantiskt än så här!

På Capri finns två små kommuner, Capri och Anacapri och båda kommunerna erbjuder flera alternativ till bröllop och vigsel.

Vanlig, formellt giltigt, kyrklig vigsel i den katolska kyrkan är inte möjlig om inte minst en av er är katolik.

Det vanligaste här på Capri är borgerlig vigsel i Rådhuset i Capri stad eller Anacapri stad eller på någon av de cirka 10 st mycket vackra, öppna platserna ute i det fria som kommunerna erbjuder. De flesta med sagolik utsikt över havet.

För er som föredrar kyrklig ceremoni, finns en liten och jättesöt Evangelisk kyrka som erbjuder vigselceremoni för oss svenskar på engelska eller tyska. Detta är inte en formellt giltig vigsel utan just en ceremoni, vilken kan ses som ett komplement till t ex en borgerlig vigsel i Sverige eller på Capri.

Vi hjälper er att få den sagolika vigseln ni alltid drömt om, ett sagobröllop på Capri. Vi ger information om hur processen går till, vilka papper som behövs och tillhandahåller kontaktuppgifter till fotograf, florist, restauranger, helt enligt era önskemål och budget.

Vi bor på Capri och känner till de mysigaste platserna, den trevligaste och mest lämpade restaurangen, bästa floristen och allt annat som är viktigt en dag som denna. Vi tolkar under vigseln och ställer även upp som vittnen om ni så önskar.

Under vissa perioder under året befinner vi oss i Stockholmsområdet, då kan vi kan träffas och tillsammans planera och gå igenom er viktiga dag. Ett personligt möte är alltid ett personligt möte.

Om ni väljer vigsel i Sverige hjälper vi er med en oförglömlig bröllopsresa till Capri, läs mer här.

Ön Capri är unik som en av världens mest omskrivna, magiska & romantiska platser och ligger endast 45 minuters resa utanför den italienska storstaden Neapel (med internationell flygplats) i södra Italien.

Välkommen mer er förfrågan: capritopselection@gmail.com

rosor