22
jan
2016
Invalid slider ID or alias.

♡ Vigsel på Capri ♡

/

♡ Vi planerar ert sagobröllop på romantikens ö ♡

Vi erbjuder borgerlig vigsel i rådhuset på den glamorösa piazzan, eller ute i det fria vid en romantisk utkiksplats med hisnande utsikt. På tu man hand eller med släkt och vänner – storslagen fest eller picknick i det gröna.

Vi planerar och organiserar sagolika bröllop enligt era önskemål här på romantikens ö. Vi känner till de mysigaste platserna, den trevligaste och mest lämpade restaurangen, den bästa floristen och allt annat som är viktigt på den största av livets dagar.

Vi tolkar under vigseln och ställer även upp som vittnen om ni så önskar.

Väljer ni vigsel i Sverige? Låt oss hjälpa er med en oförglömlig bröllopsresa till Capri.

Ön Capri som osar lyx och flärd är unik som en av världens mest omskrivna, magiska och romantiska platser och ligger endast 45 minuters båtresa utanför den syditalienska storstaden Neapel som har en internationell flygplats.

På Capri finns det något som passar alla, oavsett budget – ni önskar, vi förverkligar. Vi är tillgängliga på plats 24/7.

Begär en offert för just ert drömbröllop: info@capritopselection.com

♡♡

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/d/a/capritopselection.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405