22
Nov
2016

Kristina ♡ Ahmed

/

img_4611

 

”Jag hade googlat på bröllop i Europa då dök Caroline upp samt hemsidan om Capri. Det fångade mitt intresse direkt till att kontakta henne och fråga om att ha bröllop där innan nyår.

Allt gick underbart och Caroline var så hjälpsam, noggrann och uppfyllde alla våra önskemål. Hon var professionell och tydlig som bröllopsfixare! Jag och min man var, och är jättenöjda med henne samt hela upplägget med vårt sagolika drömbröllop som vi alltid kommer minnas!

Capri var jätteromantiskt och perfekt ställe att gifta sig på. Hon var vår guide i allt och tog sin tid och visade runt oss! Långt innan bröllopet var Caroline även väldigt engagerad i allt, från min bröllopsklänning samt hur vi tänker att vi vill ha bröllopet. Exakt så som jag tänkte, tänkte hon med och uppfyllde våra önskningar om hur allt skulle läggas upp med bröllopet.

Hon tog alla bilder på oss vi är jättenöjda med hur hon tog dem samt ställena där hon tog oss för att ta kort.

Tack Caroline för allt de betyder mycket för mig och min man! Och vi kommer åka till Capri igen!”

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/d/a/capritopselection.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405