OM

Capri Top Selection är ett litet svenskt företag. Vi erbjuder bröllopsplanering på Capri. konferens för företaget och upplevelser inom just ert specialintresse, allt på vår vackra ö utanför Amalfikusten. Capri ligger endast 45 minuters båtresa utanför den syditalienska storstaden Neapel, som har internationell flygplats.

Varför ska ni samarbeta med Capri Top Selection? Ingen annan kan Capri bättre än vi eftersom vi bor på Capri och därför känner vi till de mysigaste platserna, den trevligaste och mest lämpade restaurangen, den bästa floristen och allt annat som är viktigt på den största av livets dagar. Vi kan Capri utan och innan och kan därför erbjuda de mest lämpliga alternativen. Vi har ett stort kontaktnät vilket gör att vi snabbt kan lösa eventuella frågor som uppkommer längs vägen.Vi finns på plats under hela er vistelse på ön och står till er tjänst 24/7.

Vi tillhandahåller en på alla sätt professionell hantering – ni kan alltid nå oss via telefon, email, whats app eller Skype. Ni kan lita på oss och vi är punktliga.

Under vinterhalvåret befinner vi oss mestadels i Stockholm och därför finns även möjlighet till ett personligt möte i samband med planeringen av er Caprivigsel.

Capri stad med dess bilfria gator osar lyx och flärd och kantas av exklusiva boutiquer. Drömmen om Italien tog oss till Rom i början av 80-talet och på den vägen är det… i Italien finns allt det vi söker; solen, klimatet, god mat och vin, historia och kultur, mode, vacker natur samt inte minst, alla möjligheter till sköna bad.

Vi har mångårig erfarenhet från resebranschen, bland annat nästan 20 år på SAS, vi har arbetat stor del av vårt liv inom turism och resebranschen. Förutom det har vi lång erfarenhet av reseadministration på andra, stora, svenska företag såsom Ericsson och Boliden.

Vi längtar efter att få dela med oss av våra upplevelser och erfarenheter av vår vackra ö och att få visa er runt till våra smultronställen. 

Hjärtligt välkomna med er förfrågan: capritopselection@gmail.com

Caroline, ägare och grundare

Caroline, ägare och grundare