13
Feb
2016

/

Capri är platsen som erbjuder en rik och nästan orörd natur, utan biltrafik och smog. Ön är helt omgiven av det turkosblåa havet där du kan ta dig ett dopp ända in i december om vädret tillåter.

På Capri kan du vandra i veckor utan att behöva gå samma väg två gånger. Här finns natursköna stigar och vägar på alla nivåer, lätta för dig med normal kondition eller svårare för dig med god kondition. De flesta med härlig havsutsikt och pittoreska barer där du stannar till för lunch eller något läskande.

Kombinera med park & trädgård, på Capri finns berömda Villa San Michele med tillhörande park som vann i kategorin privata parker 2014 över Italiens vackraste parker! Njut av utsikten från Augustusparken som ligger uppe på en platå med utsikt mot Faraglionerna, Via Krupp och Marina Piccola. Dessutom kryddar vi med kultur, capresiska specialiteter för gommen eller barhäng.

Ge er själva en mysig upplevelse tillsammans med den lilla vängruppen eller haka på en större grupp (max 20 pers). Möjlighet till svensk licensierad guide på plats.

Meditation, kanske söker du bara lugnet och tystnaden, att koppla av från vardagens stress och måsten, att bara ta hand om dig själv. Vi ses på Capri, den maffiga kalkstensön med den bilfria staden ute i det blå Medelhavet! Ci vediamo a Capri!

Varmt välkommen med er förfrågan till capritopselection@gmail.com