5
Maj
2016

Vigselceremoni i söt kyrka ♡

/

Religös vigselceremoni eller en välsignelseceremoni i den vackra kyrkan på Capri ♡ även samkönade par är välkomna!

Detta alternativ passar er som väljer att viga er borgerligt i Sverige men som vill komplettera med en religös vigselceremoni eller en välsignelseceremoni i en kyrka i Italien.

Kombinera ceremonin med en härlig semester och/eller bröllopsresa på ljuvliga Capri.

Viktigt:
För båda alternativen nedan kräver kyrkan att ni innan ceremonin på Capri kan visa upp ett formellt giltigt vigselbevis. Antingen genom borgerlig vigsel i Sverige eller genom borgerlig vigsel på Capri någon dag innan ceremonin i kyrkan.

Vi är glada över att kunna erbjuda två alternativ:

  • religös vigselceremoni – dokument som visar att båda personerna är medlemmar och döpta i Svenska Kyrkan och information om genomgången konfirmation.    
  • välsignelseceremoni – för detta tillfälle behövs endast ett vigselbevis, se ovan.
    Detta alternativ passar alla eftersom personer från alla religiösa samfund är välkomna
    Även här är samkönade par välkomna

Kyrkans prästinna erbjuder sig att genomföra ceremonin på tyska eller på engelska.
Om ni föredrar ceremoni på svenska samarbetar vi med den svenska prästen i Rom.

Kyrkan ligger granne med en av de bästa blomsteraffärerna på ön och vi finns till hands för att hjälpa er att utforma denna speciella dag så att den blir precis så som ni alltid drömt om, oavsett om ni väljer en liten ceremoni på tu man hand eller en större ceremoni med släkt och vänner. 

Den söta kyrkan ligger vackert belägen på den lugna gågatan Via Tragara, som i sin tur leder fram till Punta Tragara som är en sagolik terass med utsikt över havet, den givna platsen för fotografering efter ceremonin.

Vi bor på Capri och känner till de vackraste platserna, den trevligaste och mest lämpade restaurangen och allt annat som är viktigt på den största av livets dagar. Vi finns på plats under hela er vistelse på ön och är tillgängliga 24/7. För mer info och kyrkans prisuppgifter, kontakta oss.

Varmt välkommen med er förfrågan; capritopselection@gmail.com